Tiel – Talent gezocht

Tiel – Talent gezocht

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Talent gezocht voor eerste Open Podium in Zinder.
Op vrijdagavond 18 mei organiseert Zinder Educatie het eerste Open Podium in Zinder. De cultuurorganisatie geeft talent in de dop graag de kans zich te presenteren voor een groter publiek. Iedereen met een zang, dans of ander talent mag zich aanmelden!

Een Open Podium is natuurlijk niet geslaagd zonder muzikanten, zangers, dansers, acteurs en andere jonge artiesten. Alle jongeren tussen de 12 en 23 jaar kunnen zich vóór vrijdag 4 mei aanmelden via de link op de homepage van www.zinder.nl, dus ook jongeren die geen lessen volgen via Zinder Educatie! Aan de hand van de ingezonden video’s wordt een selectie gemaakt van de optredens.

Kaarten bestellen

Liever niet op het podium, maar wel de optredens bekijken?
Dat kan natuurlijk ook! Kaarten à € 3,50 zijn vanaf maandag 7 mei te bestellen aan de Zinder Balie, de kassa van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en via www.agnietenhof.nlDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)