Trouwbeurs in Echteld op maandag 7 oktober

Kasteel Wijenburg aan de Voorstraat 2 in Echteld is maandag 7 oktober vanaf 18.30 uur hét toneel van een prachtige touwbeurs. Op deze geweldige locatie kunnen bruid en bruidegom volop informatie krijgen over alles wat met de trouwdag te maken heeft.

Een trouwdag die helemaal moet worden, zoals je dat zelf graag wilt, vraagt veel werk vooraf. Er moet aan veel dingen worden gedacht.

De trouwbeurs in Kasteel Weijenburg is daarvoor een goed inspiratie-punt. Haar- nagelstyling, foto’s, video’s, een trouwjurk en een trouwpak, dj, ambtenaar, ringen en juwelen, trouw- en bedankkaarten, een weddingplanner, trouwtaarten, een trouwauto/ trouwkoets en natuurlijk de trouwlocatie. Allemaal zaken waarover goed nagedacht moet worden.
Daarvoor kun je bij de trouwbeurs op 7 oktober terecht.

Persoonlijke benadering, het proeven van een bruidstaart, het inzien van een boek vol uitnodigingskaarten, bruidjes zien lopen in de mooiste japonnen: dat is de beleving die de samenwerkende ondernemers je laten ervaren op hun trouwbeurs.
Wil je vooraf een indruk krijgen van de deelnemende bedrijven aan Trouwen in de Betuwe? Kijk dan alvast op de website www.trouwenindebetuwe.nl.

Goodie Bag
Om 7 oktober wachtrijen bij de deur te voorkomen kun je je vooraf inschrijven op de site www.trouwenindebetuwe.nl/inschrijven.

Bij de entree van de beurs ontvang je een goodie bag en een lekker welkomstdrankje. Tot dan!

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •