Vrijwilligers gezocht voor Appelpop!!

Vrijwilligers gezocht voor Appelpop!!

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Vrijwilligers gezocht voor Appelpop! Weet jij iemand, wil je zelf, wil je dit bericht delen?

Om Appelpop zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er heel veel mensen nodig! Ruim 650 vrijwilligers zorgen er jaarlijks voor dat Appelpop een groot succes wordt. Ook dit jaar, op 7 en 8 september belooft Appelpop weer een groot spektakel te worden. Toch is er ook nog behoeft aan een aantal vrijwilligers. Met name voor de Horeca zijn er redelijk wat vacatures beschikbaar. Hetzelfde geldt voor de bouw van Appelpop.

Er moet vaak heel veel gebeuren voor “De belangrijkste bijeenkomst van het jaar”, aldus Kees van Keulen, de voorzitter van Appelpop. Van heftruckchauffeurs tot tentenbouwers en van afwassers tot inschenkers. Er is gewoon heel veel te doen. Iedereen zet de schouders eronder om Appelpop tot een groot feest te maken. De vrijwilligers samen is net een grote familie: Het is altijd keigezellig!

Aanmelden als vrijwilliger is eenvoudig. Ga naar de website https://vrijwilligers.appelpop.nl/registratieDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)