Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Wandelen langs de Waal op zondag 17 februari.

De dynamische natuur langs de rivieren is prachtig, daar kunnen meer mensen van genieten! Vindt Emmie Nuijen, die haar passie voor dit landschap graag met anderen deelt.

Het liefst brengt ze je in contact met de ruige riviernatuur langs de Waal. En daarom organiseert ze door het jaar heen diverse struin- en wandeltochten . Maatwerk arrangementen op en langs de Grote Rivieren, voor bijvoorbeeld een teamuitje, familie- of vriendendag, kinderfeestje of excursie… het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn er de groeps struintochten, struin/vaartochten en vaartochten van Lobith tot Loevestein.

Wintertocht

Op zondag 17 februari staat er een wintertocht met vuurtje op de agenda. Bedoeling is de Waal te volgen van Brakel tot Zaltbommel.

De afstand van de wandeling is pakweg 12 kilometer.

De starttijd is om 10:00 uur bij station Zaltbommel, de eindtijd om 16.00 uur bij dezelfde locatie. De koten van deelname zijn 15 euro p.p. (Meenemen: OV chipkaart, stevige schoenen, regenkleding en lunch).

De kosten van deelname dienen van tevoren te worden overgemaakt op NL09INGB0006837873 t.n.v. Rivier Actief.

Aanmelden en informatie: www.rivieractief.nlDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht