Laden Evenementen

Alle Evenementen

Na een afwezigheid van 3 jaar vanwege corona, want in 2019 was het laatste traditionele kerstconcert van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes, wordt op zaterdag 16 december weer een groots kerstconcert gegeven in de sfeervol verlichte Nederlands Hervormde Grote of Barbara kerk. Voor de vereniging is dit concert de afsluiting van het 135 jarig jubileumjaar. Een jaar dat 14 januari begon met het nieuwjaarsconcert van het groot orkest, compleet met lucht acrobatiek, in de grote sporthal. Vervolgens werden door de orkesten van Pieter Aafjes door het jaar heen diverse concerten gegeven, zoals het uitwisselingsconcert van het Midden Orkest en OZOD Tricht in de Open hof, het groot orkest gaf een klinkend concert  in het Limburgse Obbicht 15 april en werkte mee aan dodenherdenking op 4 mei door een ingetogen herdenkingsconcert, het opstaporkest gaf 21 mei een concert in verzorgingstehuis Isabella, alle orkesten waren te horen op 17 juni bij DS Events toen het 135 jarig jubileum werd gevierd door een groots middag en avond jubileumconcert , waarbij de tango centraal stond, van de Pieter Aafjes orkesten. Op 2 juli gaven het Opstap en Midden orkest weer een vrolijk concert in de muziektent in de Plantage. Na de vakantie lieten 30 september de drie orkesten van Pieter Aafjes weer van zich horen voor de klanten van Buscamper Nederland, 11 november gaf het Midden Orkest samen met Aurora Leerdam een dubbelconcert in de Open hof en als afsluiting nu op 16 december het kerstconcert door het groot orkest van Pieter Aafjes

Speciale gast tijdens het concert Gerbrich Greidanus.

Tijdens dit kerstconcert wordt door het Groot Orkest o.l.v. Arjan Gaasbeek weer een concert gegeven in de sfeer van kerst, dus naast traditionele kerstmuziek, zullen ook andere werken ten gehore worden gebracht zoals, o.a. Symphonic Dance no.1 van Rachmaninov,  Symphonic Overture van James Barnes  het en het bekende Adagio uit Spartacus van Katchaturian. Als speciale solist voor dit kerstconcert is uitgenodigd de 21 jarige Gerbrich Greidanus. Zij zal deze avond excelleren op haar euphonium. In 2022 soleerde zij tijdens het Prins Claus Zomerconcert met het Hanze Symphony Orchestra. Ze is Cum Laude met een 9,5 afgestudeerd.  Ze speelt sinds maart dit jaar in de Mariniers Kapel der Koninklijke Marine. En won in april jl. het internationaal Fontys AMPA euphoniumconcours. Momenteel studeert ze MA Music Performance-Classical aan Hochschule der Künste in het Zwiterse Bern. Maar op 16 december zal dit geweldige jonge talent te horen zijn tijdens het kerstconcert van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes.

Kaarten voor dit unieke kerstconcert zullen o.a. verkrijgbaar zijn via www.pieterafjes.nl , en op de bekende voorverkoop adressen, Bkh Tomey en Bakkerij van der Meijs ( beide locaties) of op de dag van het concert aan kerk. Het concert begint om 20.00 uur, Kerk open vanaf 19.00 uur. Want de kerst in Culemborg begint met het kerstconcert van Pieter Aafjes.

 

 

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
8:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Pieter Aafjes
E-mail
middenorkest@pieteraafjes.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

Help jij ons groeien? Wil je de link naar Regionaal Uitgelicht toevoegen op je eigen website?
Ja, ik voeg de link toe

Locatie

Culemborg
Culemborg, Gelderland Nederland + Google Maps

Deel je dit bericht? Dat zou gewéldig zijn!! Bedankt.