Zinder in Tiel organiseert Open Dag op zondag 9 september

Zinder in Tiel organiseert Open Dag op zondag 9 september

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Zinder in Tiel organiseert Open Dag op zondag 9 september

Op zondag 9 september organiseert Zinder Educatie een Open Dag, waar bezoekers kennismaken met alle cursussen die in 2018 aangeboden worden. Er zijn open lessen, workshops, demonstraties, optredens en bezoekers kunnen instrumenten uitproberen. Kortom, voor ieder wat wils.

Op het programma

Uw Chef in Tricht voor de lekkerste Spare Ribs van de regio!

Tijdens de Open Dag is er tussen 11.00 en 14.00 uur van alles te beleven in Zinder. Naast workshops als ‘Muziek maken op je iPad’ en ‘Complete Vocal Technique’, kunnen kinderen en jongeren meedoen met open lessen. Denk aan hiphoppen, acteren, dansen in verschillende stijlen, zingen en natuurlijk instrumenten uitproberen. Verder is de prijsuitreiking van de wedstrijd Funerair Erfgoed, hangt er een prachtige expositie in de Zinder Expo en is het café geopend voor een hapje of een drankje. Ook de bibliotheek is geopend en organiseert allerlei activiteiten.

Maak kennis met Zinder Educatie

Bij Zinder Educatie kunnen cursisten direct aan de slag met muziek, dans, theater, musical en beeldende kunst. Bij alles wat zij doen staat ontwikkeling, talent, niveau en natuurlijk plezier voorop. Naast de vaardigheden die de cursisten leren, mogen zij zichzelf laten zien en horen tijdens voorstellingen, optredens of exposities.

Aanmelden voor de cursussen kan via www.zinder.nl/educatie.

Adres: Rechtbankstraat 1 TielDe agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)