Goed dat je een advertentie wilt plaatsen in Regionaal Uitgelicht

Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Regionaal Uitgelicht een van de best gelezen media is. Met andere woorden: Dit is een leeskrant, waardoor je zeker weet dat een advertentie langer in het oog blijft.

Vergeet daarbij vooral niet, dat de inhoud betrekking heeft op evenementen die nog moeten komen. Hierdoor ontstaat een groot doorblader gehalte, waardoor jouw advertentie ook veel vaker gezien wordt.

“Wanneer was het ook al weer… “

Kies voor de kracht!

Doordat Regionaal Uitgelicht volop geraadpleegd wordt, biedt zowel online als offline adverteren oplossingen waar je als adverteerder blij van wordt. Daarom is het goed dat je interesse hebt om een advertentie te zetten.

Omdat we goed gelezen online en offline faciliteiten bieden zorgen we er altijd voor dat je een publicatie krijgt met een groots bereik.

Snel regelen

Bovendien schakelen we nog sneller wanneer je een bericht stuurt via WhatsApp (rechts onderin op deze pagina).

Jouw advertentie in Regionaal Uitgelicht verschijnt in een editie PER PLAATS, meerdere plaatsen of als advertentie in een REGIONALE editie. Vanzelfsprekend zorgen wij er altijd voor dat je adverteert met het grootste bereik tegen laagste kosten.

Met andere woorden: Kies voor de beste marktbenadering. Regionaal Uitgelicht biedt een krant die bewaard wordt en minimaal meer dan 4x wordt doorgelezen en daarbij een website die per maand meer dan 1.000.000 x geraadpleegd wordt.

Een opvallende advertentie

Jouw advertentie valt altijd op doordat redactionele berichten zowel in de linker- als rechterpagina’s wordt geplaatst. Kortom: Altijd in het zicht, ongeacht waar jouw advertentie staat.

Hierdoor weet je als adverteerder zeker dat de kwaliteit van de krant overal gelijk is. Redactionele berichten worden altijd in de gehele oplage geplaatst.

 

Privacy bescherming volgens de AVG.

 

Rechtstreeks contact opnemen met de verkoop:

Adriaan Brouwers: Tel. 06 30 10 14 37
(algemeen)
adriaan@regionaal-uitgelicht.nl

RTG-Reclame: Tel. 06 – 53 99 42 70

(algemeen)
info@rtg.nl www.rtg-reclame.nl

 

Stuur een mail naar advertentie@regionaal-uitgelicht.nl.

Een van onze accountmanagers neemt contact met je op.

Je kunt ons bellen, WhatsAppen, mailen of onderstaand formulier invullen.