Wat is Regionaal Uitgelicht

Regionaal Uitgelicht is een maandblad welke vlak voor het eerste weekend van de komende maand wordt verspreid.

Alle berichten in Regionaal Uitgelicht hebben betrekking op een KOMENDE maand en deze berichten gaan alleen over leuke dingen! Denk hierbij aan muziek, evenementen, jaarmarkten, braderieën, festivals, sport evenementen etc. etc.

Er wordt in deze krant alleen vooruit gekeken. Regionaal Uitgelicht is daarmee de grootste en meest complete evenementenkrant van Midden Nederland. Regionaal Uitgelicht brengt nieuws over alle grote evenementen op allerlei soorten gebied, welke toegankelijk zijn voor het grote publiek. Wat er doen is, waar het te doen is en zo meer. Plaatsing van dergelijke berichten is gratis en wordt alleen gedaan bij gebleken geschiktheid en uiteraard zolang de ruimte dit toelaat.

Regionaal Uitgelicht wordt verspreid in een bijzonder groot gebied. Daarmee is Regionaal Uitgelicht direct het grootste blad wat in Midden Nederland gratis huis-aan-huis verspreid wordt.  Regionaal Uitgelicht wordt verspreid in een oplage van 227.230 exemplaren en bereikt hiermee ruim 570.000 lezers!

Door de luchtige samenstelling en het prettige nieuws wat in deze krant staat, wordt deze krant ruim 3 weken bewaard en gemiddeld 5x doorgelezen. Voor adverteerders wordt hiermee een ongeëvenaard aantal contactmoment gecreëerd.

Het idee achter Regionaal Uitgelicht is om alle evenementen een gratis podium te bieden. Het redactionele team doet iedere maand haar uiterste best om zo veel en zo interessant mogelijke informatie te vergaren en te verwerken en daarmee een krant te maken die iedereen leuk is om te lezen. Zij weten echter niet alles, dus als er iets te publiceren valt… laat het vooral weten!

Steeds meer bedrijven zien het nut en vooral het voordeel in van Regionaal Uitgelicht.

Sinds begin 2018 is de opzet van de krant aan het wijzigen. Dit houdt in dat de berichtgeving gelijk blijft, maar dat het nu ook mogelijk is om LOKAAL te adverteren in Regionaal Uitgelicht. Er wordt geadverteerd in het koopstroomgebied van een adverteerder die niet direct behoefte heeft aan het hele gebied waarbinnen Regionaal Uitgelicht verspreid wordt. Dus dat betekent een lokale versterking, waarbij regionaal de kracht gelijk blijft.

Alle berichten aan Regionaal Uitgelicht worden door de redactie beoordeeld en daarna óf in de krant geplaatst óf in de krant en op de website. Berichten kunnen op diverse manieren teruggevonden worden. De site wordt iedere dag voller. Het is mogelijk GRATIS bedrijven aan te melden op deze site. Wanneer ze vallen binnen het karakter van de krant, wordt het gratis op deze website geplaatst. Dus alles wat met uitgaan van doen heeft, kan gerelateerd worden aan deze site. Kijk in het menu bij “Bericht plaatsen” en kies voor dat wat toepassing is.

Word vriend…

Word vriend van Regionaal Uitgelicht! Niet in de vorm van een financiële bijdrage, maar simpelweg door een linkje te plaatsen naar de site van Regionaal Uitgelicht op de website van jouw organisatie. We willen zowel offline als online zo veel mogelijk publiek bereiken en als jij ons daarmee kunt helpen zou dat helemaal fantastisch zijn. Eventueel kunnen wij jou ook een logo sturen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •