Dit is Regionaal Uitgelicht

Voor het eerste weekend van een nieuwe maand wordt Regionaal Uitgelicht in de brievenbus gestopt.

In deze gratis krant vind je alleen leuke berichten.

De redactie van deze krant bestaat uit het aankondigingen van braderieën, rommelmarkten, jaarmarkten, sportieve evenementen, toneel, muziek, popconcerten, festivals etc.

Gratis plaatsing

Het idee achter Regionaal Uitgelicht is om alle evenementen een gratis podium te bieden.

Het redactionele team zorgt er iedere maand voor zo veel en zo interessant mogelijke informatie te vergaren en te verwerken.

We maken daarmee een krant die voor iedereen leuk is om te lezen. Alle berichten die met uitgaan en ontspanning van doen hebben, horen thuis op deze site.

Wanneer je kijkt in het menu bij “Bericht plaatsen” en kiest voor dat wat toepassing is kun je informatie toevoegen.

Door hier te klikken ga je naar de keuzemenu pagina voor het invoeren van berichten. De site wordt hiermee iedere dag voller en bevat veel informatie.

Vooruit kijken

Alle berichten in Regionaal Uitgelicht hebben betrekking op een KOMENDE maand en deze berichten gaan uitsluitend alleen over leuke dingen die er te doen zijn!

Denk hierbij aan muziek, evenementen, jaarmarkten, braderieën, festivals, sport evenementen etc. etc.

Regionaal Uitgelicht brengt nieuws over alle grote evenementen op allerlei soorten gebied, welke toegankelijk zijn voor het grote publiek.

Groot gebied – groot bereik

De verspreiding van de krant vindt plaats in een groot gebied.

Mede daarom is Regionaal Uitgelicht direct het grootste blad wat in Midden Nederland gratis huis-aan-huis verspreid wordt.

Regionaal Uitgelicht wordt verspreid in een oplage van ruim 162.000 exemplaren en bereikt hiermee ruim 350.000 lezers!

Door de luchtige samenstelling en het prettige nieuws wat in deze krant staat, wordt deze krant ruim 3 weken bewaard en gemiddeld 5x doorgelezen.

Hiermee wordt voor adverteerders een ongeëvenaard aantal contactmoment gecreëerd.

Het grote voordeel

Het is mogelijk om LOKAAL te adverteren in Regionaal Uitgelicht of in meerdere edities.

Daarom worden advertenties geplaatst in het koopstroomgebied van de adverteerder die niet direct behoefte heeft aan het hele gebied waar Regionaal Uitgelicht verspreid wordt.

Word vriend…

Word vriend van Regionaal Uitgelicht, simpelweg door een linkje te plaatsen naar de site van Regionaal Uitgelicht op de website van jouw organisatie.

Daarmee willen we zowel offline als online zo veel mogelijk publiek bereiken en als jij ons daarmee kunt helpen zou dat helemaal fantastisch zijn.

Wanneer je een logo nodig hebt, dan sturen we dat naar je toe.