Theatervoorstellingen in Regionaal Uitgelicht

Theatervoorstellingen in Regionaal Uitgelicht2019-10-02T14:44:51+02:00


Theatervoorstellingen in de buurt


Via deze pagina kun je een overzicht opvragen met daarin alle optredens in de theater van Midden Nederland welke er bij Regionaal Uitgelicht bekend zijn.

Theater van de Klucht – Heel Holland Lacht

Theater van de Klucht – Heel Holland Lacht

Donderdag 23 januari 2019 om 20:15 uur. Theater de Poorterij te Zaltbommel. Entree: € 23,50.

Niet alles is koek en ei. Een bezoek aan de patisserie is nog nooit zo leuk geweest! Een koekje van eigen deeg? Of wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend? Niets is wat het lijkt… Producent Theater van de Klucht brengt na het succes van ‘Medisch Centrum Best’ opnieuw een tv-hit op de planken. De klucht ‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma. ‘Heel Holland Lacht’ staat garant voor een avond onbezonnen lachen!

De rollen worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen. Naast acteur is Arijan van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. “Met ‘Heel Holland Bakt’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een bakwedstrijd verwacht, vindt de hond in de pot… Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot de gekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken!”

Heel Holland Lacht
Een bezoek aan deze taartenwinkel vergeet je nooit meer… Maak bij de taartenvitrine kennis met de strenge eigenaresse die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar taarten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige Eddy om het draaiende te houden. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat doet trouwens die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt en wat gebeurt er toch met al die taarten?

Nieuwstraat 2, 5301 EW Zaltbommel

www.de-poorterij.nl/programma/theater/theater-van-de-klucht-heel-holland-lacht/

Er is iets leuks te doen in Zaltbommel

  •  
  •  
  •  
  •  
  •