Evenement aanmelden bij Regionaal Uitgelicht

Evenement aanmelden bij Regionaal Uitgelicht

Een leuke tip:

Er is iets leuks te doen in de buurt!

Via deze pagina kun je een evenement aanmelden. Je kunt deze ook via de mail sturen aan redactie@regionaal-uitgelicht.nl
Wil je een gelegenheid aanmelden, zoals cafe, restaurant, museum, kinderboerderij, speelplaats etc. klik dan hier

Voor- en achternaam van contactpersoon
Telefoonnummer contactpersoon
Op welke E-mail adres kunnen we je bereiken?
Geef hier aan op welk adres het evenement plaatsvindt (straat en nummer) of geef hier de naam van het terrein
Maak een keuze uit een van deze plaatsen
Op welke site staat meer informatie?
Zet hier alleen de titel van het evenement, bijvoorbeeld. "Jaarmarkt in Vianen op 20 mei..." of "Wandelen in de Betuwe van 25 mei t/m 29 mei"...
Kies een datum uit de kalender
Kies de categorie die het dichtst in de buurt komt...
Kies hier eventueel nog een categorie
Vul hier de naam in van de categorie (soort evenement)
Hier kun je het volledige bericht vermelden. Wanneer er sprake is van verschillende toegangstijden, kun je dit in dit bericht verwerken.

Voorwaarden

Indien tekst of beeldmateriaal (foto of video) wordt ingestuurd moet deze bijdrage rechten vrij zijn of er moet toestemming zijn van de auteur of fotograaf om de bijdrage kosteloos te gebruiken in de krant of op internet. Indien er toch voor Regionaal Uitgelicht kosten zijn, komen deze voor rekening van jou.
Je verklaart daarom:
Door inzending van de bijdrage verleen ik onvoorwaardelijk, exclusief en eeuwigdurend toestemming voor het gebruik van de bijdrage ten behoeve van alle publicaties via alle media, online, op papier en audiovisueel van Regionaal Uitgelicht zodat de Mediaraad (Uitgever van Regionaal Uitgelicht) de bijdrage of delen daarvan voor alle mogelijke doeleinden mag (her-) gebruiken en exploiteren.

Ik ben er mee akkoord dat ik geen vergoeding ontvang van Regionaal Uitgelicht voor het inzenden van de bijdrage.
Ik verklaar dat ik met de ingestuurde bijdrage geen inbreuk maak op rechten van intellectuele eigendom, portretrecht of enige andere rechten van derden. Voor zover ik zelf geen rechthebbende ben ten aanzien van de bijdrage verklaar ik toestemming te hebben van de rechthebbende voor plaatsing van de bijdrage.

Indien de rechthebbende vermelding wenst van zijn/haar naam zal ik dat aan Regionaal Uitgelicht doorgeven. Voor zover er sprake is van beeldmateriaal met daarin een afbeelding van een persoon of personen verklaar ik toestemming te hebben van de geportretteerde(n) voor plaatsing van de bijdrage.

Indien door mijn bijdrage de MediaRaad op enige wijze schade lijdt, ben ik volledig aansprakelijk voor deze directe en indirecte schade. Ik vrijwaar de MediaRaad tegen alle aanspraken van derden op grond van inbreuk op rechten.
De MediaRaad gebruikt jouw persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst, bij deelname aan een actie en/ of om jou via verschillende kanalen te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Meer informatie vind je in ons privacy statement.De agenda: vol leuke evenementen, uitgaanstips en leuke dingen om te doen vandaag, morgen of binnenkort
Er is altijd iets leuks in de buurt te doen, waar is een jaarmarkt of waar is een braderie in de buurt
De enige site met vrijwel alle Events, Festivals, Sport, Cultuur, Kunst en veel meer in de buurt.
Je vindt het bij Regionaal Uitgelicht

Plaats gratis redactie - je kunt het gemakkelijk insturen via deze site - kijk bij 'bericht plaatsen' in het menu

De site vol leuke evenementen. De agenda van... het programma met uitgaanstips, ideeën voor vandaag. Iets leuks in de buurt te doen. De leukste events in de buurt. Leuke tips in de buurt. Jaarmarkten. Braderieën. Festivals. Kunst. Cultuur. Je vindt het complete overzicht bij Regionaal Uitgelicht.

Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Contact opnemen via WhatsApp (24/7)