Laden Evenementen

Alle Evenementen

Nieuwegein, juni 2024 – Op zaterdag 29 juni vindt alweer de 27ste editie van het jaarlijkse popfestival Geinbeat plaats, net als vorig jaar op het terrein van Rugby Club Nieuwegein. Met een geweldige line-up en een intieme sfeer belooft het opnieuw een mooi feest te worden.

Het toonaangevende Nieuwegeinse popfestival presenteert twee podia met een breed scala aan acts. Op het Geinbeat Podium kun je genieten van optredens van onder andere Bettie Serveert, Tusky, Tricklebolt, Thames en Bowl. In de Akoesticafé Tent kun je optredens beleven van Tape Toy, The Hype, Classic Water, en Madame Perdu in een knusse en intieme sfeer. Salsa-drumband Booombasstic! zal vanaf 13:00 zorgen voor een swingende opening van het festival.

Naast geweldige optredens biedt het festivalterrein een uitgebreid aanbod aan heerlijk eten en drinken. Bezoekers kunnen ook genieten van beeldende kunst, sportactiviteiten en entertainment voor kinderen, waaronder een springkussen.

“We zijn enorm trots op de line-up van dit jaar. Het is een mix van gevestigde namen en opkomend talent, precies wat Geinbeat zo bijzonder maakt”, zegt Karin Ansing, programmeur bij Geinbeat. “We kijken ernaar uit om iedereen weer te zien op ons mooie festival, waar naast muziek nog veel meer te beleven valt!”

Martin Koot van AkoestiCafé, voegt toe: “De AkoestiCafé tent is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het hoofdpodium. De intieme sfeer en optredens zorgen voor een unieke festivalervaring. We hebben weer fantastische acts klaarstaan die het publiek zeker zullen verrassen.”

De ticketverkoop voor Geinbeat 2024 is gestart. Kijk op www.geinbeat.nl voor meer info en volg Geinbeat op sociale media voor de laatste updates!

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
1:00 pm tot 11:30 pm
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.geinbeat.nl

Locatie

Rugby Club Nieuwegein
Sportpark Galecop 4
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps

Deel je dit bericht? Dat zou gewéldig zijn!! Bedankt.