Laden Evenementen

Alle Evenementen

Ontdek de charme van de eerste Montmartre aan de Lek, geïnspireerd op het bruisende leven van Parijs, op 6 april van 11.00 tot 16.00 uur op de Varkensmarkt in Culemborg. Dit initiatief, in samenwerking met het Collectief Centrum Culemborg en de werkgroep Programmering binnenstad, brengt een stukje Parijs naar deze GastVrijstad aan de Lek.

Geniet van lokale en biologische streekproducten, unieke brocante, keramiek, live kunst en nog veel meer. Neem deel aan workshops en laat je betoveren door live muziek terwijl je geniet van een hapje en drankje bij de lokale horecagelegenheden. Elke week staat er een verrassend programma voor je klaar.

Mis deze unieke ervaring niet! Noteer de data: 6, 13 en 20 april, en beleef samen met ons een betoverende dag vol plezier en ontdekkingen op Montmartre aan de Lek.

Initiatief: Collectief Centrum Culemborg, werkgroep Programmering binnenstad, in samenwerking met de Zaterdagmarkt, ondernemers op de Varkensmarkt, Kunst en Cultuur, en diverse muzikanten uit Culemborg.

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
11:00 am tot 4:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://fb.me/e/7n3xn7x8m

Organisator

Collectief Centrum Culemborg
E-mail
gastvrijstadclmbrg@gmail.com

Locatie

Varkensmarkt culemborg
Varkensmarkt
Culemborg, Gelderland 4101 CL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
-
Bekijk de site van Locatie

Deel je dit bericht? Dat zou gewéldig zijn!! Bedankt.