Bed and Breakfast de Bolle in Beesd, ook voor minder validen.

Op zoek naar een Bed and Breakfast in Beesd? Beesd ligt dicht in de buurt van Culemborg, Geldermalsen, Leerdam, ’s Hertogenbosch, Utrecht.

In Beesd vind je een Bed and Breakfast Bed en Breakfast de Bolle waar je je helemaal thuis gaat voelen.
Kom eens naar Bed en Breakfast de Bolle in Beesd en geniet van een heerlijk verblijf. Bed en Breakfast de Bolle Bed and Breakfast biedt voldoende plaats.

Leuke plaatsen in de buurt van Bed en Breakfast de Bolle in Beesd zijn Culemborg, Geldermalsen, Leerdam, ’s Hertogenbosch, Utrecht.

Je vindt Bed and Breakfast Bed en Breakfast de Bolle in Beesd.

Alles wat je moet weten over Bed en Breakfast de Bolle in Beesd: Het gelijkvloerse appartement (84 m2) is luxe, comfortabel en volledig ingericht. O.a. met inductiekookplaat, afwasmachine, oven, magnetron, kk en vriezer een wasmachine, vloerverwarming, sfeervolle gashaard, vloerverwarming, horren en rolluiken.

Sauna op reservering. Uitermate geschikt voor mindervaliden; senioren en werkenden. Maximaal 2 personen. Te huur per week/per maand/per kwartaal. Uitermate geschikt voor vakantieverblijf maar ook voor uw zakelijk verblijf.

Voor herstel/revalidatie; ter overbrugging bij verhuizing en/of woningaanpassingen.

Het appartement is geschikt voor verblijf gedurende het gehele jaar. Fietsen aanwezig; vrij parkeren voor het appartement. Het appartement kan met B en B faciliteiten verblijfsduur minimaal 2 nachten.
Adresgegevens: Bed en Breakfast de Bolle Hoogstraat 1 Beesd 0345683012

bbbolle@kpnmail.nl < mailto:bbbolle@kpnmail.nl> Ook te vinden op www.bedenbreakfastbeesd.nl