Bed and Breakfast en Camping Prinsenhof in Odijk

Op zoek naar een Bed and Breakfast, Camping in Odijk of in de buurt van Utrecht, Wijk bij Duurstede, Zeist, Driebergen, Houten, Bunnik?

In Odijk zit er een leuke Bed and Breakfast, Camping.
Kom eens naar Camping Prinsenhof in Odijk.

Camping Prinsenhof Bed and Breakfast, Camping biedt voldoende plaats.

Leuke plaatsen in de buurt van Camping Prinsenhof zijn Utrecht, Wijk bij Duurstede, Zeist, Driebergen, Houten, Bunnik

Je vindt Bed and Breakfast, Camping Camping Prinsenhof in Odijk

Alles wat je moet weten over Camping Prinsenhof in Odijk:
Camping Prinsenhof ligt in het zeer afwisselende Kromme Rijngebied en met 15 min. fietst u al door het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en is het genieten van een ijsvogel tot zandverstuiving. En de Heuvelrug biedt meer: bijzondere horeca en musea die de rijke historie en cultuur van de regio tonen.

Vergeet ook uw wandelschoenen niet als u graag de natuur wat dieper induikt. Er zijn heel veel gratis mooie route’s op de camping aanwezig. Mooie tegelplateaus voor de caravan en gratis Wifi op uw plaats..
U bent van harte welkom van 1 april tot 30 oktober. Graag tot ziens bij Anja en Piet

Wilt u de sfeer proeven van het logeren op het platteland in onze prachtige accommodatie genaamd de “Farm Lodge” ?

Wakker worden met een heerlijk gevoel, luisterend naar de fluitende vogels die de dag vrolijk beginnen? Nog een beetje slaperig starten op het terras, hopelijk met het ochtendzonnetje, genietend van een heerlijk ontbijtje met natuurlijk de kakelverse scharreleitjes van onze eigen kipjes.

Deze luxe Farm lodge, gebouwd in april 2018, is gezellig ingericht met een luxe keuken incl. afwasmachine,gezellige living, TV en WIFI, een badkamer met douche en toilet en heeft 2 slaapkamers met 2 x2 bedden. Op het terras staat uw tuinstel klaar en de avondzon laat u tot de late uurtjes genieten. De bus stopt voor de camping en brengt u om het kwartier rechtstreeks naar Utrecht of Wijk bij Duurstede.

Adresgegevens:
Camping Prinsenhof
Werkhovenseweg 12a
Odijk
0618892161 | info
Ook te vinden op www.campingprinsenhof.nl