Het Elvis Museum in Culemborg

John en Reneé Vink, zijn al jaren fan van Elvis en hebben zoveel verzameld dat ze besloten op zoek te gaan naar een pand waarin we een museum kunnen beginnen. Na hard werken is het eindelijk klaar.

Ze hebben de website en de film van ons bedrijf gesponsord gekregen door Freakrunner Nederland

Het museum

Zowel de benedenverdieping als de bovenverdieping van het museum zijn af. De vitrininekasten zijn ingericht, de gouden platen

hangen aan de muur en de stem van Elvis komt uit de boxen. Op zo’n moment ben je even in een andere wereld… Maar is meer!

Naast de indrukwekkende collectie van o.a. kleding, elpees, originele Elvis whisky flessen (met speeldoos), hebben we ook een

shop. In de shop bevinden zich spullen van Elvis die verkocht worden.

De Historie van het museum

Het museum bestaat sinds 26 december 2002. Het is officieel geopend door Ria Flake. Zij is één van de medewerkers van Graceland. Als enige in Europa hebben wij de licentie om de naam Elvis Presley te mogen gebruiken. Hier zijn we dan ook erg trots op! We hopen onze collectie nog verder te kunnen uitbreiden, maar kunnen dat niet zonder u.

Door donaties en giften kunnen wij het museum draaiende houden, en de collectie uitbreiden. Als u het museum wilt steunen stort dan uw bedrag op het bankrekeningnummer: 110421957 t.n.v. Elvis Presley museum te Culemborg.

Prijzen en openingstijden

De entreeprijs bedraagt: €7,50 incl. koffie of thee.

LET OP: Het museum is alleen geopend op afspraak

Adres gegevens

Elvis Presley Museum irenestraat 2

4101 JV Culemborg

Telefoon: 0345 – 514 590

Email: info@elvismuseum.nl

http://www.elvismuseum.nlMet vriendelijke groet,