Wijk bij Duurstede, Dagrecreatie De Gravenbol

Heerlijk zonnen, sportief bezig zijn of even uitwaaien. Met trailerhelling en speciaal hondenstrand, het kan in Wijk bij Duurstede bij Dagrecreatie De Gravenbol

In de zomer kun je hier heerlijk zonnen, zwemmen en pootje baden. Er zijn ligweiden om heerlijk te zonnen; In het zand kunnen de kinderen lekker knoeien met zand en water. Verder is er een afgezet gedeelte waar veilig gezwommen kan worden. Liefhebbers kunnen hier ook surfen.

Er is een apart gedeelte met zwemvijver voor honden. Verder is er een toiletgebouw; picknickbanken en een trailerhelling. Dagrecreatieterrein De Gravenbol is het hele jaar aantrekkelijk. In het najaar of in de winter lekker even een frisse neus halen, genieten van het uiterwaardenlandschap met uitzicht op het sluizencomplex.

De Gravenbol is een natuur- en recreatiegebied aan het einde van de Dode Arm van de Lek, tussen Wijk bij Duurstede en Amerongen. Er is een speciaal terrein voor honden met apart hondenstrand.

Parkeertarieven (van 1 april tot 1 november):

Voor recreatie, hondenuitlaat, sportvisser en plezierjachten aan de steiger of voor anker in de Gravenbol:

Dagkaart €3,00 – Maandabonnement €25,00 – 10-Rittenkaart (hele seizoen geldig) €25,00

Voor die groepen privé hondenuitlaters, waarbij partners beurtelings hun honden met verschillende auto’s uitlaten wordt een uitzondering gemaakt dat het abonnement op 2 kentekens gezet kan worden. Omdat hier een extra administratieve handeling voor nodig is vragen wij hiervoor éénmalig €10 extra. De auto’s mogen niet tegelijkertijd op de Gravenbol parkeren. In dat geval zal één van de auto’s beboet worden.

Trailerhelling

Dagkaart €8,00

10-Rittenkaart (hele seizoen geldig) €50,00

Gratis parkeren tussen 1 november en 1 april; uitgezonderd evenementen.

Voor commerciële hondenuitlaat services (meer dan 2 honden) gelden andere tarieven (informatie info@wijknogleuker.nl)

Parkeerkaarten verkrijgbaar bij VVV Wijk bij Duurstede, Markt 24.

Het terrein is toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

Website: n.b.