Op zoek naar de warmte bij Betuws Haardenhuis in Meteren

Kwalitatieve kachels en deskundig advies. Het stookseizoen is weer volop in gang! Volop werk voor Jeroen van den Hengel en zijn medewerkers. Schoorstenen moeten worden geveegd, kachels worden aangesloten en optredende problemen aan rookkanalen verholpen. Betuws Haardenhuis en Betuws Schoorsteenveegbedrijf heeft er alle expertise voor in huis.

Warmte en Design bij het Betuws Haardenhuis

Het Betuws Haardenhuis biedt een breed scala van haarden en kachels. Gerenommeerde Scandinavische merken zoals Contura, Jøtul, Morsø, Nordpeis en Scan maar ook Nederlandse merken als Dru, Dik Geurts, Janco de Jong, Wanders, Invicta, Nordic Fire, Dovre, Spartherm en Altech haarden. De aanschaf is en blijft maatwerk en veiligheid staat voorop. Aanschaf begint bij goed advies. Jeroen: “Wij komen graag bij u langs om de situatie op locatie te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Wij bieden de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte op te stellen. Ook bent u van harte welkom in onze sfeervolle showroom”.

Veilig stoken met het Betuws Schoorsteenveegbedrijf

Zoals de naam doet vermoeden is het Betuws Schoorsteenveegbedrijf gevestigd in de Betuwe. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en inmiddels de grootste van Midden Nederland. Dagelijks is een team van 15 personen actief in de schoorsteentechniek en worden dagelijks vele schoorstenen geveegd. Het Betuws Schoorsteenveegbedrijf is aangesloten bij de ASPB. “Deze bond zorgt voor kwaliteitsbewaking en de opleidingen voor de schoorsteenvegers”.

Rookkanalen reinigen

Daarnaast voert het Betuws Schoorsteenveegbedrijf ook camera-inspecties uit wanneer het vermoeden bestaat dat het rookkanaal lek is of

na schoorsteenbrand. Verder kan het Betuws Schoorsteenveegbedrijf ingeschakeld worden voor werkzaamheden zoals het plaatsen van rookkanalen en schoorsteenkappen, voor het verwijderen van nesten en het uitfrezen van

kanalen met pek. Mechanische ventilatiekanalen kunnen wij ook op vakkundige wijzen reinigen. Deze kunnen dikwijls behoorlijk vervuild zijn en zitten vol bacteriën.

Wenst u dat uw schoorsteen vakkundig geveegd wordt? Neem dan contact op met het Betuws Schoorsteenveegbedrijf. Het vegen van één rookkanaal bedraagt € 47,50, dit is inclusief BTW de voorrijdkosten en het veegdocument.

Voor een sfeervol haardvuur, vakkundige installatie en het onderhoud van het rookkanaal bent u bij het Betuws Haardenhuis en Betuws Schoorsteenveegbedrijf aan het juiste adres.

Openingstijden showroom:

Donderdag- en vrijdagmiddag van 12.00 – 18.00 uur

Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Betuws Haardenhuis
Rijksstraatweg 47-a
4194 SK Meteren
Telefoon 0345 74 54 76
www.kachelkopen.nl
www.veiligstoken.nl