Vocking Interieur

De 1000m2 grote showroom aan de Ambachtsweg, randje Vreeswijk in Nieuwegein is overzichtelijk en vooral inspirerend. Kwaliteit, sfeer en keuzemogelijkheden zijn de kernbegrippen die het bedrijf in Nieuwegein voert en dat zie je direct. Klanten kunnen bij Vocking interieur naar hartenlust inspiratie op doen.

Vocking interieur presenteert

De producten zijn overzichtelijk in eilanden gegroepeerd. Zo is er een ruim opgezette afdeling met Parket, PVC en laminaatvloeren. De A-merken als Mflor, Quick-step , Moduleo en Hollandsche vloeren worden hier groots gepresenteerd.

De recentelijk volledige verbouwde gordijnenafdeling geeft een schitterend overzicht van alle gordijndessins, trendy modern tot tijdloze klassiekers. En ook alle ophangsystemen, rails en roedes en ateliervormen zijn er te bewonderen.

De tapijt- en vloerkledenpresentatie heeft ook juiste look en feel.

Grote tapijtstalen en showkleden van o.a Parade, Desso ,van Besouw Brink & Campman en de Munk zijn er overzichtelijk gepresenteerd.

Dit geldt ook voor de raamdecoratie

De Luxaflex Galleryshop maar ook de Bece en Jasnodisplays tonen de raamdecoratieproducten op zijn mooist. Ook alle elektrische bedieningsmogelijkheden Smartvieuw en de Tahomabox zijn speelklaar uit te proberen.

Vocking interieur adviseert

De mensen bij Vocking interieur begrijpen dat het soms moeilijk is een keuze te maken. Geen probleem.

Of het nu gaat om het restylen van uw bestaande inrichting of een volledig nieuwbouw project, zij helpen u graag. Gewoon door vrijblijvend een rondje langs de producten te maken, zodat de keuze mogelijkheden duidelijker worden of door een intensiever een op een adviesgesprek met een van de stylistes of een binnenhuisarchitect zal uw keuze makkelijker worden. Daarnaast biedt de website en het gratis restylemagazine een keur wooninspiratie.

Vocking interieur presteert

Vocking interieur levert de totaaloplossing, naast een deskundig advies, bieden zij als vanzelfsprekend inmeetservice door een van de medewerkers. Montage en legwerkzaamheden gebeurt door eigen vakkundige stoffeerders.

Bovendien kan de klant tegen een redelijke vergoeding oude vloeren en/of raambekleding door hun laten verwijderen en afvoeren .

Vocking interieur inspireert

De showroom is een echte bron van inspiratie. Door u een kwalitatief hoogwaardig assortiment te bieden, deskundig persoonlijk advies te geven en vakkundig te monteren garanderen zij u het mooiste eindresultaat. Zij hopen u graag spoedig in hun showroom te mogen begroeten.

Vocking Interieur
Ambachtsweg 1 Nieuwegein
www.vockinginterieur.nl