Middag Tegels in Leerdam

Op zoek naar een mooie tegel, een badkamer of naar beiden? Dan wordt het tijd dat je je eens goed laat informeren bij Middag Tegels in Leerdam. Hier weten ze absoluut waar ze over praten.

Op de grens van Leerdam, direct tegenover de Karwei/Topshelf staat de grote showroom van Middag Tegels Leerdam.

Een vloerenbedrijf waar je er niet zomaar nog eentje van vindt in de regio. Bij binnenkomst zie je eigenlijk al direct waar de kracht ligt. Een zeer ruim opgezette showroom, waarbij met name gekeken wordt naar beleving. In de meeste showrooms kun je wel heel veel vloeren bekijken, maar moet je je vaak een beeld zien te vormen met een enkele tegel. Bij Middag Tegels is dat anders. Er staan ontelbaar veel showkasten met gelegde vloeren daarin. Daarnaast liggen ook heel veel vloeren in de showroom zelf, zodat je voor jezelf een goed idee krijgt hoe een vloer er dan ook in het echt uit komt te zien. Je kunt kiezen uit meer dan 5.000 verschillende soorten tegels. Van natuursteen tot PVC vloeren zelfs inclusief het buitenterras. Alles op elkaar afgestemd. Zelfs voor de badkamer is er een bijzonder groot assortiment vloeren waar de juiste tegel absoluut tussen ligt.

“We verkopen niet alleen vloeren, maar we leggen ze ook zelf. Dat voorkomt vaak een boel gesteggel en voor iedereen is duidelijk wat er gaat gebeuren”, aldus de heer Middag. “De klant verheugt zich op een nieuwe vloer, dan moeten we er voor zorgen dat die vreugde blijft. We doen wat we beloven, want ergens in de planning moet er bijvoorbeeld een vloer worden gelegd en het zal de eerste keer niet zijn dat de vloer te laat is, of de legger komt niet opdagen, je bent dan als klant absoluut niet blij. Door alles onder 1 dak te regelen voorkom je vaak al een boel ellende”. We maken zelf de planning en stemmen dit intern helemaal af.

Middag Tegels in Leerdam bestaat inmiddels ruim 25 jaar en heeft vloeren gelegd in ontelbaar veel huizen, al of niet gecombineerd met een vloerverwarming, want ook die doet Middag Tegels zelf plaatsen.

…En dit hoorden wij (redactie) elders:

Een klant vertelde dat Middag Tegels de vloer zou komen leggen. ‘s Morgens om 10 uur was er nog niemand. Om half 11 kwamen ze aan en aan het einde van de middag waren ze klaar. Maar dan ook echt helemaal klaar, inclusief sleuven maken voor een vloerverwarming, buizen leggen etc. Helemaal afgewerkt. Ongelofelijk! En het zag er tip-top uit!

Middag Tegels Leerdam
Techniekweg 1 Leerdam

www.middagmarmerentegels.nl

Tel. 0345632400