Milton House Beusichem, 4 generaties meubelen in Beusichem

Op het Industrieterrein in Beusichem, vlak voor het recreatieterrein De Meent vind je Milton House.

De auto wegzetten is geen probleem, want er is echt ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bjorn, de eigenaar van Milton House, laat ons vol enthousiasme de toonzaal zien en vertelt ondertussen over Milton House. In 2014 is Milton House naar Beusichem gekomen. Oorspronkelijk zaten ze in de buurt van Oss. Er werd daar niet verkocht aan particulieren maar juist veel geproduceerd. Er werd in Oss heel veel ervaring opgedaan en de ervaring van 4 generaties meubelen wordt nu volop gebruikt in de verkoop bij Milton House. Bjorn heeft recentelijk het stokje overgenomen van zijn vader. Behalve via de mooie showroom wordt er ook via internet veel verkocht. Een complete webwinkel waar alles wat in de showroom staat wordt aangeboden. Ook kunnen daar binnenkort slaapkamers bekeken en besteld worden. Praktisch alles wat op de website staat, kun je ook in de winkel bekijken. De showroom beslaat een ruimte van 2200 M2 en is verdeeld over 2 verdiepingen. Milton House is groot in zitmeubelen, kasten en in complete programma’s. De collectie wordt steeds uitgebreider.

Milton House werkt met bekende en goede fabrikanten die al jaren leveren, zoals ’t Anker uit Druten, maar ook met diverse Belgische en Duitse fabrikanten die garant staan voor kwaliteit. En ook een merk als Natuzzi ontbreekt niet bij Milton House, er staat hier een uitgebreide studio.

Er worden ook eigen modellen geïmporteerd van de wat meer industriële meubelen. En verder echt maatwerk. Bij echt maatwerk kun je denken aan volledige aanpassingen. Hiervoor kan de klant thuis bezocht worden en wordt gekeken, gemeten, kleuren en materialen uitgezocht en een voorstel gemaakt. Ook dat maakt Milton House onderscheidend.

Het assortiment bij Milton House wordt helemaal zelf bepaald, hier staat geen inkooporganisatie die bepaalt wat wel en niet mag en wat het moet kosten. Dat geeft de klant veel meer vrijheid en de prijzen liggen aanzienlijk lager. Milton House is op dit moment druk in gesprek met diverse leveranciers om het programma verder uit te breiden. Ook met de slaapkamers wil Milton House kwaliteit aanbieden. Net als voor de meubelen, geldt dat ook in de slaapkamers maatwerk mogelijk is. Daar is ook praktisch alles Nederlands fabricaat, wat zeker voor slaapkamers een belangrijk gegeven is!

Milton House heeft een eigen bezorgservice, zij leveren gratis in heel Nederland, België en Duitsland. Zij hebben een eigen servicedienst die als enig motto heeft een klant tevreden achter te laten. Daarom zijn ze ook lid van de CBM-Mitex en is de webshop voorzien van het Webshop keurmerk.

De collectie van Milton House is niet alleen voordelig, ze is bovendien uniek!

Milton House
Klassenburgerstraat 3, 4112 NG Beusichem
Tel. 0345 75 28 58
www.miltonhouse.nl