Camping Augustinus in Ingen

Midden tussen de fruitbomen vinden we Camping Augustinus, gelegen in het sfeervolle Ingen. Een gezellige en knusse boerderijcamping. De familie Augustinus heeft in 2015 deze camping overgenomen en doet er zo veel mogelijk aan om het de gasten naar de zin te maken.

De camping wordt gerund door moeder Joke en dochter Nanet. Zij hebben geweldige ideeën en een aanzienlijk deel daarvan is al verwezenlijkt. Voor de natuurliefhebbers is dit de camping bij uitstek.

Camping Augustinus is een rustige boerderijcamping, grote plaatsen, leuke boerderij taferelen, geen animatieteam, maar wel heel veel vertier in de buurt en dus vooral een camping waar natuur en gezelligheid de boventoon voert.

Voor de liefhebbers van een stukje fietsen: even verderop steek je met het pontje over de Nederrijn en je zit op de Utrechtse Heuvelrug en aan de andere kant lopen vele routes door rivierenland.

Camping Augustinus heeft een speeltuintje voor kinderen tot een jaar of twaalf en voor jong en oud zijn er regelmatig leuke activiteiten in het seizoen. Bijvoorbeeld pannenkoeken bakken, barbecueën, mooie wandeltochten maken (ook het Maarten van Rossumpad loopt langs de camping) en er is en mooie recreatieruimte. Vlakbij de camping is er een grote visvijver en ook voor mountainbiker zijn er veel mogelijkheden. op vijf minuten fietsen zit een openbaar zwemwater.

Omdat de eigenaar behalve de camping ook een grote slagerij en bakkerij in Tiel runt, is het mogelijk heerlijke barbecue-arrangementen te regelen. Je bestelt vooraf wat je nodig hebt en ’s avonds wordt alles netjes geleverd. Heerlijke verse vleesproducten, rechtstreeks van de slagerij! Je kunt er alles regelen, de barbecue, de borden, bestek… kortom geheel compleet!

Wanneer je de camping bezoekt krijg je een uitgebreide informatiemap waarin alles staat over wat er binnen en rondom de camping te doen is. Zo hoef je je tijdens het verblijf op deze camping geen minuut te vervelen. “Veel mensen komen graag terug, er zijn al heel veel gasten die komend jaar voor de derde keer komen”, aldus dochter Nanet. “Er zijn vaste standplaatsen en we hebben echte kampeerplekken. Er zijn diverse gasten die hier niet ver vandaan wonen, maar die de drukte willen ontlopen. Sommigen wonen hier nog geen twintig minuten rijden vandaan. Alles is ruim opgezet, dus ben je op zoek naar rust: Welkom bij Camping Augustinus”.

Vlakbij de camping zit een bakkerij. Op een kleine 5 minuten fietsen van de camping. Wil je uitgebreider boodschappen doen, een nieuw groot winkelcentrum in Lienden zit op nog geen 10 minuten fietsen van de camping.

De omgeving van de camping wordt gekenmerkt door bloesem in het voorjaar, fruitstalletjes in de hele omgeving en natuurlijk door vriendelijke gastvrije mensen. In bijna ieder seizoen is er wel iets leuks te doen.

Ook voor de vierdaagse wandelaars is Camping Augustinus een uitkomst. De camping zit op nog geen 20 minuten van de Transferplaats. De camping biedt voor die periode een 4 daagse arrangement aan. Inclusief ontbijtpakket en avondeten. De vierdaagse wandelaar kan hier echt een beetje bijkomen.

De camping heeft niet alleen ruime plaatsen, maar heeft ook een mooie zaal. Deze zaal biedt plek aan een grote groep mensen en kan gehuurd worden, inclusief catering. Een bijzonder fraaie plek voor bijvoorbeeld een leuk familiebuffet of een bedrijfsuitje. En vanwege de eigen bakker- en slagerij in Tiel worden er altijd de heerlijkste verse producten geserveerd.

Kortom kamperen bij de Boerderij is een groot feest bij Camping Augustinus.

Camping Augustinus
Rijnstraat 72
4031KM Ingen
Tel. 0344 60 68 05 / 06 15 57 36 64
www.campingaugustinus.nl
info@campingaugustinus.nl